Vakbarát verzió
2018. április 26.
 
 
hitelezes_1.jpg
Átváltó hitel - lakáscélra is Nyomtatás
Termék előnyei
Devizahitelének rögzített árfolyamon történő kiváltásához megtakarításait kiegészítheti, pótolhatja bankunk új hiteltermékével. Hiánytalan hitelkérelmének benyújtását követően már 2 héten belül garantáljuk a hitelbírálati döntés közlését.
 
Hiteligénylő
 
A kölcsönt igényelheti meglévő ingatlanfedezet melletti devizakölcsönnel rendelkező minden nagykorú, cselekvőképes, devizabelföldi, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező magánszemély, aki rendszeres jövedelemmel rendelkezik, és ingatlant tud felajánlani a kölcsön visszafizetésének biztosítékaként.
 
Termék jellemzői, kondíciói
 
Kölcsön összege:
A kölcsön összege nem lehet kevesebb 1.000.000,- Ft-nál és nem haladhatja meg a 30.000.000,- Ft-ot.
 
Futamidő:
Minimum 1 év, maximális futamidő 25 év (300 hónap).
 
Hitelbírálati díj:
Nem kerül felszámításra.
 
Hitelfedezeti érték megállapítási díj:
A kölcsön visszafizetésének biztosítékaként felajánlott ingatlan értékét értékbecslő állapítja meg. A szakértői vélemény elkészítésének díja családi ház, társasházi lakás és építési telek minősítésű, Veszprém és Fejér megyei ingatlanok esetén 25.000,- Ft, más megyében található ilyen típusú ingatlanok esetén 30.000,- Ft ingatlanonként. Más művelési ágú ingatlanokra az értékmegállapítást végző társaság díjszabása érvényes.
Kinizsi Banknál fennálló devizahitel kiváltása esetén a hitelfedezeti érték megállapítási díj az első ingatlanra vonatkozóan elengedésre kerül.
 
Szerződéskötési díj:
Nem kerül felszámításra.
 
Kamat:
Az ügyleti kamat 2012. június 30-ig kedvezményes, fix évi 7,9%.
A kedvezményes időszak után a kamatláb éves mértéke: 3 havi BUBOR + 3,49%.
Felhívjuk kedves érdeklődő ügyfeleink figyelmét, hogy a 2011. évi CXLVIII. számú törvény 2011. november 14-én életbe lépett módosításának eleget téve a 7,90 %-os kamatot Bankunk csak 2011. december 31-ig megkötésre kerülő szerződésekben tudja érvényesíteni. Ezt követően a kamat évi mértéke 3 havi BUBOR + 3,49%.
 
Kezelési költség:
Nem kerül felszámításra.
 
Rendelkezésre tartási jutalék:
Nem kerül felszámításra.
 
Folyósítási jutalék:
A kölcsönösszeg egyszeri 1%-a, mely a folyósítással egyidejűleg esedékes.
 
Törlesztés:
Annuitásos formában, a kamatozási időszakokhoz igazodóan kell megfizetni, az adós által választott napon. A törlesztő részlet magában foglalja a tőke és kamat esedékes részét.
 
Zárlati költség:
A kölcsön összegének egyszeri 3,5 ezreléke, melyet a kölcsön megszűnésekor kell megfizetni az utolsó törlesztőrészlettel együtt esedékes.
 
A hiteligénylés feltételei:
Adós/adósok fizetési számla nyitása, bankkártya igénylése, törlesztőrészlet összegét elérő jövedelem bankszámlára történő utalása és 3 tartós megbízás megadása szükséges. Más banki hitelkiváltás esetén a megelőző 6 hónap fizetési kötelezettségeinek határidőben történő teljesítése igazolandó.
A feltételek teljesülésének felülvizsgálata évente történik. Nemteljesítés esetén pótdíj kerül felszámításra.
 
Teljes hiteldíj mutató:
Referencia THM: 10,33 %
A feltüntetett THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén mértéke módosulhat.
A THM 20 éves, 5.000.000,- Ft összegű kölcsönt, egyösszegű folyósítást, szerződéskötési díj, hitelbírálati díj és értékbecslési díj elengedését, havi 3 szolgáltatói díj, bankkártya éves díja és a bankszámla zárlati díj terhelését feltételezve került meghatározásra.
A THM nem tükrözi a változó kamatozású kölcsönök kamatkockázatát.
 
Biztosítékok:
  • Adós, adóstárs, kezes rendszeres jövedelme
  • Ingatlan
 
Hitelkérelem dokumentumai
 
A hitel igényléséhez kérjük, látogasson el személyesen bármely bankfiókunkba és hozza magával az alábbi kitöltött nyomtatványokat, az ingatlan dokumentumait (tulajdoni lap, térkép másolat, alaprajz) továbbá személyi igazolványát és lakcímkártyáját.
Jelen tájékoztatásunk nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek. A hitel pontos kondícióit a Bank Hirdetménye tartalmazza.
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
 
 
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   

Központ

Fiókok

ATM-eink

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt